Terapi

Terapi

Psykoterapi kan mere antidepressiv medicin. Men ingen psykolog eller terapeut kan ændre noget hos et menneske, der savner vilen og håb. Det første vi gør i terapien er at udvikle vilje og håb.

Livet er fyldt med valg. Vi kan undgå vores følelser eller vi kan lytte til dem. Vi kan lade indre konflikter holde os tilbage, eller vi kan åbne op og komme tættere på dem, vi holder af.

Ubeslutsomhed, stress, og modløshed drives i stor grad af følelsesmæssige konflikter og automatiske tanker, som trives udenfor vores bevidste opmærksomhed. Negative erfaringer og oplevelser kan i ubemærket udvikle en selvkritisk holdning, som tærer på selvværd og glæde.

Det er de følelser, og de tanker vi har i forhold til begivenheder mere end begivenhederne selv, der har indflydelse på vores selvværd og handlen. Når vi hjælpes til at give vores følelser og tanker mere opmærksomhed, bliver vi også bedre i stand til at imødegå deres skadende elementer.

Mit behandlingsmetode er intensiv psykodynamisk korttidsterapi (ISTDP), og hvis du har prøvet psykoterapi før men alligevel synes, at noget mangler, er ISTDP et godt valg.

Jeg har arbejdet med Intensiv Psykodynamisk Korttidsterapi i ni år - og du får erfaring og engagement i trygge rammer centralt i Århus C.